Yhteystiedot

Ramdata Oy
Petter Wetterin tie 3
00810 Helsinki
E-mail: posti@ramdata.fi

Puh. 0207 698 044

Uutiset

4.8.2017Norman Security Suite päivittyy AVG tietoturvaanLue lisää »25.4.2017Norman kuluttajatuotteiden myynti lopetettuLue lisää »4.12.2015ONLINE BACKUP ratkaisu yrityksille ja yksityisilleLue lisää »3.12.2015Kiristyshaittaohjelma TeslaCrypt leviää sähköpostitseLue lisää »30.11.2015Lisenssin uusiminenLue lisää »

Ajankohtaista

Blogin arkisto

Uusi turvallinen pilvipalvelu yrityksen tiedostojen jakamiseen

Share |

Keskiviikko 2.10.2013 - Juhani SippolaUuden Norman SecureBoxin avulla kaikkia yrityksen tiedostoja voidaan turvallisesti käyttää ja jakaa, missä ja milloin tahansa - vaikka mobiilisti.

Uusi Norman SecureBox tarjoaa turvallista pilvipalvelua asiakirjojen jakamiseen, synkronointiin ja varmuuskopiointiin. Yrityksen työtekijöiden ja tiimien käyttöön suunniteltu SecureBox mahdollistaa asiakirjojen ja muiden tiedostojen käytön myös ilman Internet -yhteyttä.

– Kaikki yrityksen asiakirjat on saatavilla missä ja milloin tahansa, vaikka mobiilisti, korostaa Ramdata Oy:n toimitusjohtaja Sakari Laulajainen. Yhtiö vastaa Suomessa Norman-tuotteiden maahantuonnista.

Työntekijän tai tiimin jäsenen asiakirjat tallentuvat turvallisesti PC- tai Mac -tietokoneeseen ja pilvipalveluun. Asiakirjoja voidaan tallentaa, muokata ja jakaa web-selaimen ja älypuhelimen avulla. Tallennettuja tiedostoja voidaan hallita tietokoneesta, älypuhelimesta tai mobiililaitteesta suojatun yhteyden avulla.

Kun Norman SecureBoxiin tallennetaan asiakirjoja tai tiedostoja, ne salataan, varmuuskopioidaan ja jaetaan muiden käytettäväksi välittömästi.   Norman SecureBoxin kansiot ja tiedostot muuttuvat näkymättömäksi, kun palvelu suljetaan esim. työsuhteen päättyessä. Halutessaan käyttäjä voi myös merkitä tiedostoista ne, joita hän ei halua jakaa tiimin muiden jäsenten kanssa. 

– Usein epäluotettavat varmuuskopioinnin rutiinit voidaan unohtaa yrityksessä, koska kaikki asiakirjat ja tiedostot varmuuskopioidaan jo oletuksena. Tiedostot varmuuskopioidaan 14 kertaa päivässä. Asiakirjat ja tiedostot synkronoidaan aina automaattisesti käyttäjän kirjautuessa Norman SecureBoxiin.

Tietoturvallista etätyötä älypuhelimella ja mobiililaitteella

Norman SecureBox varmistaa yrityksen älypuhelimen ja muiden mobiilaitteiden turvallisen käytön etätyöskentelyssä. Katoamis- tai varkaustapauksessa laitteen sisältämät tärkeät asiakirjat voidaan poistaa etänä. Kadonnut laite paikantuu Google Maps -palvelun avulla.

Norman SecureBoxin tiedostoja voidaan lukea ja jakaa  mobiililaitteissa muun muassa iPhone, iPad, Android-, Windows Phone ja Blackberry  -ympäristöissä. 

Jokaisella Norman SecureBoxilla on yksilöllinen sähköpostiosoite. Käyttäjä tai tiimin jäsen voi lähettää tiedostoja sähköpostitse palveluun. Tarvittaessa tiimin jäsenet voivat saada sähköposti-ilmoitukset aina kun jaettua tiedostoa on muutettu.

Tiimin jäsenille voidaan antaa erilaisia käyttöoikeuksia. Niiden avulla voidaan rajoittaa muun muassa tiedostojen muokkausta tai lähettämistä. Tiedostojen ja kansioiden sisällön jakamiseen ulkopuolisille voidaan käyttää Widget-piensovellusta, joka voidaan liittää kotisivulle tai blogiin.

Norman Securebox on ilmaiseksi kokeiltavissa 14 päivän ajan!

Norman SecureBox järjestelmävaatimukset: MS Windows XP SP3, MS Windows Vista, MS Windows 7, MS Windows 8, Mac OS X 10.6 tai korkeampi, Apple IOS (4.3 tai korkeampi), Android (2.2 tai korkeampi), Blackberry (5.0.0 tai uudempi), Windows Phone (7.5 tai 8)

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Sakari Laulajainen Ramdata Oy
puh. 050 552 1483
sakari.laulajainen@ramdata.fi
www.ramdata.fiRAMDATA Oy lyhyesti

Ramdata Oy on toimivien ICT-ratkaisujen joustava palveluyritys. Asiakaslähtöiset ratkaisut toimitetaan rautaisella ammattitaidolla asiakasyrityksen koko elinkaaren ajan. Suomalainen Ramdata Oy palvelee kaiken kokoisia yrityksiä jo 15 vuoden kokemuksella. Yhtiön kolme itsenäisesti toimivaa liiketoiminta-aluetta ovat: IT-ylläpitopalvelu, yritysjärjestelmät ja tietoturva. Lisätietoja: www.ramdata.fi  ja www.norman.fi


Norman lyhyesti

Norjassa perustettu Norman AS on maailman johtava ennakoivien tietoturvaohjelmistoratkaisujen ja haittaohjelmien torjunnan toimittaja sekä suunnannäyttäjä. Patentoitua Norman SandBox -teknologiaa hyödyntävä Norman AS auttaa tavallisia käyttäjiä suojaamaan tietokoneensa ja tietonsa. Se tarjoaa yrityksille integroituja ratkaisuja turvata verkon päätelaitteet. Suuryritysasiakkailleen se tarjoaa analysointia ja ratkaisuja verkkojen puolustamiseksi kohdistettuja hyökkäyksiä vastaan.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini