Yhteystiedot

Ramdata Oy
Petter Wetterin tie 3
00810 Helsinki
E-mail: posti@ramdata.fi

Puh. 0207 698 044

Uutiset

4.8.2017Norman Security Suite päivittyy AVG tietoturvaanLue lisää »25.4.2017Norman kuluttajatuotteiden myynti lopetettuLue lisää »4.12.2015ONLINE BACKUP ratkaisu yrityksille ja yksityisilleLue lisää »3.12.2015Kiristyshaittaohjelma TeslaCrypt leviää sähköpostitseLue lisää »30.11.2015Lisenssin uusiminenLue lisää »

Ajankohtaista

Blogin arkisto

Norman Online Protection Suite

Norman Online Protection on Security-as-a-Service - ratkaisu, jossa hyödynnetään pilvipalvelun edut. Yritystoimintojen turvaajaksi tarjotaan nopea, helppo ja tehokas Internet- ja sähköpostisuojaus.
Norman Online Protection koostuu kahdesta tuotteesta, Norman SecureTide ja Norman SecureSurf.

Norman Secure Tide on täysin hallittu sähköpostin suojauspalvelu, joka poistaa jopa 99% ei-toivotuista sähköposteista ennen niiden saapumista käyttäjän verkkoon.

SecureTide on palkittu roskapostintorjuntaohjelma, jonka avulla voit estää ei-toivotut viestit ja pitää järjestelmäsi haittaohjelmista, vakoiluohjelmista ja mainosohjelmista puhtaana säästäen näin aikaa ja rahaa.

Tällä tehokkaalla ja joustavalla palvelulla kaikenkokoiset organisaatiot voivat hallita sähköpostiviestintää samantasoisella valvonnalla ja suojalla kuin suuryrityksetkin. Laitteistoa tai ohjelmia ei tarvita.

Ominaisuudet ja edut:

Reaaliaikainen suojaus nykypäivän tietoteknisiä uhkia vastaa
Norman Secure Tide tarjoaa 99 prosenttisen varmuuden estämällä roskapostit ja haittaohjelmat jo ennen kuin ne pääsevät verkkoosi

 • Yksinkertainen implementaatio
  Ei laitteisto- tai ohjelmistoasennuksia, ja se on yhteensopiva kaikkien sähköpostipalvelinten kanssa.
 • Lähtevän sekä saapuvan sähköpostin suojaus
  SecureTide ei pelkästään suojaa tulevia sähköposteja, vaan myös lähtevät sähköpostit puhdistetaan.
 • Daily Held Spam-raportointi
  Palvelu puhdistaa kaikki saapuvat sähköpostit viruksista, roskapostista ja tietojen kalasteluyrityksistä, ja käyttäjä saa päivittäisen raportin kaikista estetyistä sähköposteista joita pidetään karanteenissa.
 • Sisältää sähköpostin katastrofipalvelun
  Jos asiakkaan sähköpostipalvelin ei hyväksy sähköpostia jostain syystä, SecureTide-ohjelmisto tallentaa sähköpostit siksi aikaa, kunnes sähköpostipalvelin on taas toiminnassa.

Norman SecureSurf on edullinen ja helppokäyttöinen verkkoturvaratkaisu kaikenkokoisille yrityksille. SecureSurf estää automaattisesti pääsyn sivustoille, joiden tiedetään olevan sisällöltään haitallisia. Voit myös itse asettaa omat käytäntösi määrittelemällä muut kielletyt ja sallitut sivustot.

Norman SecureSurfia päivitetään jatkuvasti. Siihen ei tarvita erillistä laitteistoa tai ohjelmistoa. Se ei vähennä työntekijöidesi tehokkuutta vaatimalla jatkuvia päivityksiä, korjaustiedostoja tai ylläpitoa. Saat yrityksesi tarvitseman valvonnan ilman muiden verkkoturvapalveluiden monimutkaisuutta ja kustannuksia.

Ominaisuudet ja edut:
 • Suojaa verkkosi, työntekijäsi ja parantaa tuottavuutta
  Sivustot, joilla tiedetään olevan haitallista sisältöä, estetään automaattisesti kun surffaat netissä. Lisäksi palvelun avulla organisaatiot voivat määritellä sopivia, käyttäjäkohtaisia sääntöjä, ja täten kohentaa web-käyttäytymistä ja parantaa tuottavuutta.
 • Nopea käyttöönotto ja räätälöinti
  Ojennat meille vain muutaman palasen tietoa verkostasi, päivität DNS resolverit, ja olet suojautunut verkkopohjaisia uhkia vastaan.
 • Ota käyttöön SafeSearch-ominaisuus isoimmissa hakukoneissa
  Hakukoneiden Safe Search-toiminto on suunniteltu suodattamaan selkeästi sopimattomat ja aikuisille suunnatut sisällöt hakutuloksista. SecureSurfilla voit ottaa käyttöön tämän vaihtoehdon kaikille työntekijöille.
 • Mahdollistaa eritasoisen suodatuksen erilaisille työryhmille tai henkilöille
  Lisävarusteena agentti, jolla voit valvoa eri suodatusta työryhmien ja yksilöiden kesken, ja täten valvoa yhtiön politiikan toteutumista.