Yhteystiedot

Ramdata Oy
Petter Wetterin tie 3
00810 Helsinki
E-mail: posti@ramdata.fi

Puh. 0207 698 044

Uutiset

4.8.2017Norman Security Suite päivittyy AVG tietoturvaanLue lisää »25.4.2017Norman kuluttajatuotteiden myynti lopetettuLue lisää »4.12.2015ONLINE BACKUP ratkaisu yrityksille ja yksityisilleLue lisää »3.12.2015Kiristyshaittaohjelma TeslaCrypt leviää sähköpostitseLue lisää »30.11.2015Lisenssin uusiminenLue lisää »

Ajankohtaista

Blogin arkisto

Norman SecureBox

Yrityksissä käytetään nykyään useimmiten suojaamattomia henkilökohtaisia tiedostojenjakamisratkaisuja. Siksi luottamukselliset tiedot päätyvät helposti hakkereiden ja muiden pahantahtoisten henkilöiden haltuun. 

Oletko huolissasi pilvitallennuksen ja tietojen säilytyspaikan turvallisuudesta? Onko tietoja jaettava turvallisesti kollegoiden tai liikekumppaneiden kanssa? Haluatko käyttää tietoja älypuhelimen tai taulutietokoneen avulla?

Norman SecureBox

Norman SecureBox on helppo tapa jakaa, synkronoida ja varmuuskopioida tiedostosi turvallisesti. Tiedot salataan levyyn ja pilvipalveluun sekä siirretään käyttämällä turvallista tiedostonjakoratkaisuamme. Tätä päästä päähän aidosti turvallista ratkaisua käytettäessä vain sinä itse voit noutaa tietosi. Voit käyttää tietoja turvallisesti web-selaimen tai älypuhelimesi avulla. Kun tiedosto luodaan tai siihen tehdään muutoksia, se varmuuskopioidaan automaattisesti. Kaikki tiedot säilytetään ETA-alueella yksityisyyden varmistamiseksi.

Ominaisuudet ja edut


Salattu paikallinen levyasema
Norman SecureBox muodostaa paikalliseen kiintolevyyn suojatun alueen. Kaikki sinne tallennetut kansiot ja tiedostot salataan 256-bittisesti.


Täydellinen hallinta
Kun käytössä on Norman SecureBox, IT-osasto hallitsee tietoja. Näin varmistetaan, että tiedot eivät lähde yrityksestä henkilöstön mukana. Kaikki tiedot tallennetaan ETA-alueella, joten tiukka yksityisyydensuojalainsäädäntö turvaa ne.


Käytä kaikissa laitteissasi
Voit synkronoida tiedostot turvallisesti kaikkien laitteiden välillä ja käyttää niitä myös Web-yhteyden kautta. Helppokäyttöinen Norman SecureBox integroituu täydellisesti Windowsin Resurssienhallintaan ja Mac Finderiin. Monipuolinen mobiililaitetuki: iPhone, iPad, Android, Windows Phone ja Blackberry.


TheftGuard
Jos kannettava tai mobiililaitteesi varastetaan, Norman SecureBox tekee mahdolliseksi kaikkien tiedostojen ja kansioiden poistamisen etätyönä. Lisäksi kadonnut laite voidaan paikantaa.


Varmuuskopiointi sisältyy
Kiintolevyjä vikaantuu ja tietokoneita varastetaan, mutta tämä ei merkitse sitä, että tietosi katoaisivat. Kun tiedostoon tehdään muutoksia tai uusi tiedosto tallennetaan, Norman SecureBox varmuuskopioi sen pilvipalvelun vikasietoisiin palvelimiin, joten erillistä varmuuskopiointia ei tarvita.


Tiedostojen versiot
Jos tiedostojasi poistetaan vahingossa, apua on aina saatavilla. Norman SecureBox varmuuskopioi tiedostosi 14 kertaa päivässä, joten voit noutaa haluamasi version palauttamalla sen Norman SecureBox -portaalista.


FileLink
FileLink tekee mahdolliseksi linkin lähettämisen suurien tiedostojen sijasta. Vastaanottaja lataa tiedoston suojatusta sijainnista napsauttamalla linkkiä. Outlook-lisäohjelma luo FileLinks-linkit lennossa, kun sähköpostiviesti kirjoitetaan.


FolderLink
FolderLink tekee mahdolliseksi koko tiedostokansion antamisen käyttöön SecureBoxin avulla. FolderLink ohjaa vastaanottajan web-sivulle, jossa hän voi tarkastella tiedostoja ja myös ladata niitä sinne. FolderLink on helppo käyttää. Sen avulla voidaan korvata monimutkaisempia palveluita, kuten FTP.


Käytönvalvonta
Kun tiedostoja jaetaan laajennetussa verkossa myös asiakkaille ja kumppaneille, tarvitaan tehokkaampaa tietoturvaa. FileLinks ja FolderLinks sisältävät seuraavat vaihtoehdot: salasanalla suojatut linkit, tiedostonlataamiskertojen rajoittaminen ja linkkien vanhenemispäivät.


Tiedostojen lataamisen seuranta
Tietojen lähettämiseen voi joskus liittyä arvoituksellisuutta, kun ei tiedetä, tarkistavatko muut heille lähettämäsi tiedostot. FileLink ja FolderLink tekevät mahdolliseksi sähköpostiviestin vastaanottamisen ilmoituksena siitä, että vastaanottaja on ladannut jaetun tiedoston.


Automaattinen synkronointi
Tiedostojesi ja kansioidesi synkronoimisesta ei tarvitse huolestua. Vedä ja pudota asiakirjoja tai tallenna ne. Norman SecureBox tekee loput.  Kun kirjaudut sisään, Norman SecureBox tutkii ja synkronoi automaattisesti tiimin muiden jäsenten lisäämät tai muokkaamat tiedostot.