Yhteystiedot

Ramdata Oy
Petter Wetterin tie 3
00810 Helsinki
E-mail: myynti@norman.fi

Yritysasiakkaat
Puh. 0207 698 040

Yksityisasiakkaat
Puh. 0207 698 041

Norman Ohjelmistotuki

Norman-ohjelmistotuki
Kuluttaja-asiakkaiden asiakaspalvelu

Puhelin: 0207 698 041
Email: tuki@norman.fi

Asiakaspalvelumme ja tekninen tukemme on avoinna arkisin klo 9.00-16.00

Puheluiden hinnat

Lankapuhelimesta:
8,35 snt/puhelu +
16,69 snt/minuutti

Matkapuhelimesta:
8,35 snt/puhelu +
16,69 snt/minuutti

Yritysmyynti

Norman-yritysasiakkaat sekä jälleenmyyjät

Puh. 0207 698 040
myynti@norman.fi

Uutiset

30.11.2015Lisenssin uusiminenLue lisää »4.12.2015ONLINE BACKUP ratkaisu yrityksille ja yksityisilleLue lisää »3.12.2015Kiristyshaittaohjelma TeslaCrypt leviää sähköpostitseLue lisää »11.12.2014Norman-myynnin yhteystiedot vaihtuneetLue lisää »4.9.2014Norman kiipeää kärkijoukkoihin!Lue lisää »

Ajankohtaista

Blogin arkisto

Norman SecureBox

Yrityksissä käytetään nykyään useimmiten suojaamattomia henkilökohtaisia tiedostojenjakamisratkaisuja. Siksi luottamukselliset tiedot päätyvät helposti hakkereiden ja muiden pahantahtoisten henkilöiden haltuun. 

Oletko huolissasi pilvitallennuksen ja tietojen säilytyspaikan turvallisuudesta? Onko tietoja jaettava turvallisesti kollegoiden tai liikekumppaneiden kanssa? Haluatko käyttää tietoja älypuhelimen tai taulutietokoneen avulla?

Norman SecureBox

Norman SecureBox on helppo tapa jakaa, synkronoida ja varmuuskopioida tiedostosi turvallisesti. Tiedot salataan levyyn ja pilvipalveluun sekä siirretään käyttämällä turvallista tiedostonjakoratkaisuamme. Tätä päästä päähän aidosti turvallista ratkaisua käytettäessä vain sinä itse voit noutaa tietosi. Voit käyttää tietoja turvallisesti web-selaimen tai älypuhelimesi avulla. Kun tiedosto luodaan tai siihen tehdään muutoksia, se varmuuskopioidaan automaattisesti. Kaikki tiedot säilytetään ETA-alueella yksityisyyden varmistamiseksi.

Ominaisuudet ja edut

Encrypted local drive

Salattu paikallinen levyasema
Norman SecureBox muodostaa paikalliseen kiintolevyyn suojatun alueen. Kaikki sinne tallennetut kansiot ja tiedostot salataan 256-bittisesti.

Total control

Täydellinen hallinta
Kun käytössä on Norman SecureBox, IT-osasto hallitsee tietoja. Näin varmistetaan, että tiedot eivät lähde yrityksestä henkilöstön mukana. Kaikki tiedot tallennetaan ETA-alueella, joten tiukka yksityisyydensuojalainsäädäntö turvaa ne.

Use all your devices

Käytä kaikissa laitteissasi
Voit synkronoida tiedostot turvallisesti kaikkien laitteiden välillä ja käyttää niitä myös Web-yhteyden kautta. Helppokäyttöinen Norman SecureBox integroituu täydellisesti Windowsin Resurssienhallintaan ja Mac Finderiin. Monipuolinen mobiililaitetuki: iPhone, iPad, Android, Windows Phone ja Blackberry.

TheftGuard

TheftGuard
Jos kannettava tai mobiililaitteesi varastetaan, Norman SecureBox tekee mahdolliseksi kaikkien tiedostojen ja kansioiden poistamisen etätyönä. Lisäksi kadonnut laite voidaan paikantaa.

Included Backup

Varmuuskopiointi sisältyy
Kiintolevyjä vikaantuu ja tietokoneita varastetaan, mutta tämä ei merkitse sitä, että tietosi katoaisivat. Kun tiedostoon tehdään muutoksia tai uusi tiedosto tallennetaan, Norman SecureBox varmuuskopioi sen pilvipalvelun vikasietoisiin palvelimiin, joten erillistä varmuuskopiointia ei tarvita.

Daily backup

Tiedostojen versiot
Jos tiedostojasi poistetaan vahingossa, apua on aina saatavilla. Norman SecureBox varmuuskopioi tiedostosi 14 kertaa päivässä, joten voit noutaa haluamasi version palauttamalla sen Norman SecureBox -portaalista.

FileLink

FileLink
FileLink tekee mahdolliseksi linkin lähettämisen suurien tiedostojen sijasta. Vastaanottaja lataa tiedoston suojatusta sijainnista napsauttamalla linkkiä. Outlook-lisäohjelma luo FileLinks-linkit lennossa, kun sähköpostiviesti kirjoitetaan.

FolderLink

FolderLink
FolderLink tekee mahdolliseksi koko tiedostokansion antamisen käyttöön SecureBoxin avulla. FolderLink ohjaa vastaanottajan web-sivulle, jossa hän voi tarkastella tiedostoja ja myös ladata niitä sinne. FolderLink on helppo käyttää. Sen avulla voidaan korvata monimutkaisempia palveluita, kuten FTP.

Access Control

Käytönvalvonta
Kun tiedostoja jaetaan laajennetussa verkossa myös asiakkaille ja kumppaneille, tarvitaan tehokkaampaa tietoturvaa. FileLinks ja FolderLinks sisältävät seuraavat vaihtoehdot: salasanalla suojatut linkit, tiedostonlataamiskertojen rajoittaminen ja linkkien vanhenemispäivät.

File Download Tracking

Tiedostojen lataamisen seuranta
Tietojen lähettämiseen voi joskus liittyä arvoituksellisuutta, kun ei tiedetä, tarkistavatko muut heille lähettämäsi tiedostot. FileLink ja FolderLink tekevät mahdolliseksi sähköpostiviestin vastaanottamisen ilmoituksena siitä, että vastaanottaja on ladannut jaetun tiedoston.

Automatic Sync

Automaattinen synkronointi
Tiedostojesi ja kansioidesi synkronoimisesta ei tarvitse huolestua. Vedä ja pudota asiakirjoja tai tallenna ne. Norman SecureBox tekee loput.  Kun kirjaudut sisään, Norman SecureBox tutkii ja synkronoi automaattisesti tiimin muiden jäsenten lisäämät tai muokkaamat tiedostot.

Tutustu tuotteeseen tarkemmin klikkaamalla tästä,
tai ota suoraan yhteyttä myyntiimme!