Yhteystiedot

Ramdata Oy
Petter Wetterin tie 3
00810 Helsinki
E-mail: myynti@norman.fi

Yritysasiakkaat
Puh. 0207 698 040

Yksityisasiakkaat
Puh. 0207 698 041

Norman Ohjelmistotuki

Norman-ohjelmistotuki
Kuluttaja-asiakkaiden asiakaspalvelu

Puhelin: 0207 698 041
Email: tuki@norman.fi

Asiakaspalvelumme ja tekninen tukemme on avoinna arkisin klo 9.00-16.00

Puheluiden hinnat

Lankapuhelimesta:
8,35 snt/puhelu +
16,69 snt/minuutti

Matkapuhelimesta:
8,35 snt/puhelu +
16,69 snt/minuutti

Yritysmyynti

Norman-yritysasiakkaat sekä jälleenmyyjät

Puh. 0207 698 040
myynti@norman.fi

Uutiset

30.11.2015Lisenssin uusiminenLue lisää »4.12.2015ONLINE BACKUP ratkaisu yrityksille ja yksityisilleLue lisää »3.12.2015Kiristyshaittaohjelma TeslaCrypt leviää sähköpostitseLue lisää »11.12.2014Norman-myynnin yhteystiedot vaihtuneetLue lisää »4.9.2014Norman kiipeää kärkijoukkoihin!Lue lisää »

Ajankohtaista

Blogin arkisto

Ohjelmistotuki

Tarvitsetko apua tuotteen jatkolisenssin kanssa tai tuotteen vaihtamisessa? Eikö asennus sujunut suunnitelmien mukaisesti? Saat apua tältä sivulta, sekä tietysti Ohjelmistotukemme auttaa Sinua kaikissa Norman-tuotteisiin liittyvissä ongelmissa!

Norman Ohjelmistotuki
E-mail: tuki@norman.fi
Puhelin: 0207 698 041


Asiakaspalvelumme ja tekninen tukemme on avoinna arkisin klo 9.00-16.00

Puheluiden hinnat:
Lankapuhelimesta: 8,35 senttiä/puhelu + 7,02 senttiä/minuutti
Matkapuhelimesta: 8,35 senttiä/puhelu + 17,17 senttiä/minuutti

FAQ - Usein kysytyt kysymykset

Verkkokaupan käyttöön ja toimintoihin liittyviä ohjeita (toistaiseksi vain englannin kiellellä) löydät klikkaamalla tästä!

Ohjelmiston ohjeita (NSS)

Ohjelmiston lataus:
Menkää sivulle: http://safeground.norman.com/fi/home_and_small_office/trials_downloads/installer_norman_security_suite  
Kirjoittakaa ohjelmistoavaimenne sivulla olevaan laatikkoon ja painakaa "Go" painiketta. Uusi sivu avautuu josta voitte ladata uusimman version Norman ohjelmistosta.     HUOM! Tarkistakaa sivulla olevasta "Windows Operating System - Version Check" kohdasta onko käyttöjärjestelmänne 32bit vai 64bit järjestelmä.   Valitkaa Full Installers kohdasta haluamanne kieli oikean järjestelmäversion alta.   Selain kysyy "Haluatko suorittaa vai tallentaa tiedoston", valitkaa "Tallenna nimellä". Valitkaa tallennuskohteeksi "Työpöytä" ja painakaa "Tallenna". Odottakaa niin kauan että lataus on suoritettu loppuun.
Ohjelmiston asennus:  
Menkää työpöydälle ja käynnistäkää Norman Security Suite niminen kuvake tupla klikkaamalla sitä, asennus käynnistyy. Mikäli tallensitte tiedoston muualle kuin työpöydälle menkää tallennus kansioon ja käynnistäkää tiedosto sieltä.   Näytölle tulee Windowsin suojausvaroitus, valitkaa "Suorita".   Näytölle tulee Tervetuloa ilmoitus, valitkaa "Seuraava" ja hyväksykää lisenssisopimus. Mikäli haluatte auttaa tuotteen kehittämisessä voitte jättää ruksin kohtaan "Auta kehittämään tuotetta".   Valitkaa "Seuraava" ja syöttäkää ohjelmistoavaimenne tyhjään kenttään, valitkaa "Seuraava".   Mikäli haluatte Norman Security Suite kuvakkeen työpöydälle laittakaa raksi kohtaan "Luo Norman Security Suite -pikakuvake työpöydälle, valitkaa "Seuraava".   Tässä näytössä voitte suorittaa virustarkistuksen mutta se ei ole pakollista. Mikäli haluatte tehdä tarkistuksen valitkaa "Tarkista järjestelmä nyt..".  Mikäli ette halua suorittaa tarkistusta valitkaa "Seuraava".   Tässä näytössä voitte valita asennustyypin. Suositeltu vaihtoehto on täydellinen. Valitkaa "Seuraava".   Ohjelmiston asennus alkaa kun valitsette "Asenna", asennus kestää joitakin minuutteja.   Windowsin käyttäjätilien valvonta kysyy "Sallitko seuraavan ohjelman asentaa ohjelmistoja tähän tietokoneeseen", valitkaa "Kyllä".   Kun asennus on valmis, näytölle tulee siitä ilmoitus, valitkaa "Valmis".   Tämän jälkeen odottakaa siihen asti kunnes näytölle tulee pyyntö tietokoneen uudelleen käynnistyksestä. Käynnistäkää tietokone uudelleen valitsemalla "Käynnistä uudelleen nyt".   Kun tietokone on käynnistynyt uudelleen ilmestyy "N" logo oikeaan alakulmaan Windowsin kellon viereen. Klikatkaa "N" logoa kerran oikealla hiiren painikkeella ja valitkaa "Tarkasta päivitykset". Tämä toimenpide tarkistaa että Norman ohjelmistossa on uusimmat päivitykset.     HUOM! Tietokoneen käynnistyksen yhteydessä Norman saattaa pyytää tuoterekisteröintiä. Rekisteröinti ei ole pakollinen ja sen voi ohittaa painamalla "muistuta minua myöhemmin"-painiketta.
Ohjelmiston poisto
Menkää Windowsin ohjauspaneeliin ja valitkaa "Ohjelmat ja toiminnot".   Valitkaa avautuvasta listasta Norman Security Suite ja valitkaa "poista asennus".   Windows kysyy "Haluatko varmasti poistaa kohteen Norman Security Suite asennuksen", valitkaa "Kyllä".   Windowsin käyttäjätilien valvonta saattaa kysyä "Haluatko sallia seuraavan ohjelman päivittää tämän tietokoneen ohjelmistoa?", valitkaa "Kyllä"   Näytölle tulee Norman Security Suite -ikkuna jossa pyydetään kopioimaan numerot vasemman puoleisesta laatikosta oikeanpuoleiseen, kirjoittakaa numerot ja valitkaa "Kyllä, poista asennus"   Seuraavaksi näytölle tulee ikkuna jossa pyydetään vielä harkitsemaan ohjelmiston poistoa ja tarjotaan ohjelmiston jatkoa alennushintaa. Mikäli haluatte perua poiston ja nähdä tarjouksen valitkaa "Näytä tarjous". Mikäli haluatte jatkaa poistoa valitkaa "En ole kiinnostunut".   "En ole kiinnostunut" valinnan jälkeen ohjelmisto aloittaa poiston jonka kesto voi olla joitakin minuutteja.   Kun ohjelmisto on suorittanut poiston tulee näytölle ilmoitus "Järjestelmä on käynnistettävä uudelleen", valitkaa "Kyllä" jotta tietokone sammuu ja käynnistyy automaattisesti uudelleen.   Tietokoneen uudelleen käynnistyksen jälkeen käykää tarkistamassa että Norman kansiot ovat poistuneet "C:\" aseman  juuresta sekä "C:\Program Files" kansiosta. Mikäli löydätte Norman nimisiä kansioita poistakaa ne. HUOM! Älkää poistako mitään muita kuin "Norman" nimisiä kansioita. Mikäli poistossa tulee ongelmia ottakaa yhteyttä Norman tukeen.

Norman-ohjelmiston poisto erillisellä ohjelmalla
Ladatkaa asennuksen poisto-ohjelma osoitteesta : http://download01.norman.no/public/Delnvc5.exe 
Tallentakaa ohjelma työpöydälle.
Ohjelma käynnistyy kun tuplaklikkaatte sitä.
Kun ohjelman poisto on suoritettu, käynnistäkää tietokone uudelleen.
Kokeilkaa Norman kansion poistoa jos kansio ei poistu suorittakaa alla olevat toimenpiteet Norman kansio löytyy polusta "c:\norman" tai "c:\program files\norman" riippuen käytetystä asennuspaketista
Avatkaa tehtävienhallinta (ctrl, alt ja del nappeja samaan aikaan painamalla), avatkaa tehtävienhallinnasta prosessit välilehti, lopettakaa seuraavat prosessit jos niitä löytyy cclaw.exe, elogsvc.exe, nip.exe, njeeves.exe, npfmsg2.exe, npfsvice.exe, nvccf.exe, nvcoas.exe, nvcsched.exe, zlh.exe ja zanda.exe, poista norman kansio polusta c:\norman ja tai c:\program files\norman ja käynnistäkää kone uudelleen.