Yhteystiedot

Ramdata Oy
Petter Wetterin tie 3
00810 Helsinki
E-mail: posti@ramdata.fi

Puh. 0207 698 044

Uutiset

4.8.2017Norman Security Suite päivittyy AVG tietoturvaanLue lisää »25.4.2017Norman kuluttajatuotteiden myynti lopetettuLue lisää »4.12.2015ONLINE BACKUP ratkaisu yrityksille ja yksityisilleLue lisää »3.12.2015Kiristyshaittaohjelma TeslaCrypt leviää sähköpostitseLue lisää »30.11.2015Lisenssin uusiminenLue lisää »

Ajankohtaista

Blogin arkisto

Yritystuotteet

Norman Endpoint Protection

Skaalautuva ja helppokäyttöinen virustorjuntaratkaisu yrityksille, jolla saat tehokkaan ja joustavan suojauksen. Ratkaisu on yksinkertainen asentaa ja sillä voit helposti hallita yrityksen tietokoneet sekä verkon.

Norman Email Protection

Joustava ja tehokas sähköpostin suojaus verkkoosi. Roskaposti on uhka sekä turvallisuudelle että tuottavuudelle. Norman Email Protection on tehokas roskapostin torjuntaratkaisu erinomaisella konfiguroitavuudella ja raportoinnilla.

Norman Online Protection

Pilvipohjaisten tietoturvaratkaisujemme ansiosta voit keskittyä liiketoimintaasi sillä aikaa kun aina ajantasalla oleva, helppokäyttöinen, skaalautuva ja edullinen pilvipalvelumme suojelee sinua.

Norman Enterprise Security Suite

Suuryritysten tietoturvaratkaisujen avulla IT-johtajat voivat ennakoivasti pitää liiketoiminnan turvallisena, sekä alentaa kokonaiskustannuksia.

Norman SecureBox

Yrityksissä käytetään nykyään useimmiten suojaamattomia henkilökohtaisia tiedostojenjakamisratkaisuja. Siksi luottamukselliset tiedot päätyvät helposti hakkereiden ja muiden pahantahtoisten henkilöiden haltuun.

Norman SecureBackup

Onko yrityksesi koskaan menettänyt tai poistanut vahingossa liiketoiminnan kannalta kriittisiä tietoja laitteisto- tai ohjelmistovirheen, tietokoneviruksen, varkauden tai inhimillisen erehdyksen vuoksi?